Meer dan 60 jaar ervaring met drukwerk - Hoge kwaliteit drukwerk +31 20 209 09 06 - [email protected]

Over Paco ID

 

Gemakkelijk en snel je verpakkingen laten bedrukken. Dat is dat wij willen voor jouw winkel, webshop, product of merk.

Jouw custom made verpakking is slechts een paar muisklikken van je verwijderd en wordt speciaal voor jou ontworpen en geproduceerd. Of het nu om kleine series of grote volumes gaat, wij hebben de expertise en mogelijkheden om jouw ontwerp te realiseren (lees meer over onze verschillende druktechnieken). We zijn snel, efficiënt en zorgen voor verpakkingen die de identiteit van jouw product, merk, winkel of webshop versterken.

Paco ID is een onderdeel van Paco Verpakkingen, groothandel in verpakkingsmateriaal. Met meer dan 65 jaar ervaring in de verpakkingen zijn wij jouw ideale partner. Van brainstormen, concepten uitwerken, ontwerpen en productie. Van begin tot eind heb je professionele verpakkingsexperts aan je zijde. Ben je op zoek naar onbedrukte verpakkingen? Neem dan een kijkje op de webshop van Paco Verpakkingen.

Een korte introductie; wie is wie?

Benieuwd wie je aan de telefoon krijgt als je ons belt? Of wil je graag weten wie zich met hart en ziel stort op het perfect gereed maken van jouw bestelling? Graag stellen we ons even aan je voor:

Kantoor

Sebastiaan
Een ras ondernemer en al ruim 25 jaar met veel plezier in het verpakking vak.
Hij is lekker sociaal en gek op alles uit Australië. Hij staat positief in het leven en maakt overal een feestje van!

Elmer
Fanatiek wielrenner die houdt van avontuurlijke reizen. Met technische vraagstukken ben je bij hem op het juiste adres. Elmer heeft een hands on mentaliteit: waarom wachten als het ook vandaag geregeld kan worden?

Merel
Een enorm familiemens met een positieve vibe om haar heen. Merel is een allrounder, behulpzaam voor alle collega’s en denkt altijd in oplossingen. Voor een heerlijk film avondje of een fancy cocktail is zij zeker te strikken!

Patrick
Een doorgewinterde drukwerkspecialist met bakken aan ervaring in de branche. Met zijn creativiteit en expertise speelt hij goed in op iedere wens van de klant. Een stripboekverzamelaar / geduldige collega die altijd in is voor een bak koffie!

Pia
De vrolijkste van Paco Verpakkingen! Heeft een voorliefde voor mooie verpakkingen en helpt graag, mét een grote glimlach. Als Pia niet bij Paco Verpakkingen aan het knallen is, fietst ze graag een rondje op de racefiets.

Sanne
Onze Groningse aanwinst met talent voor klantcontact. Dikke kans dat je haar al eens hebt gesproken! Met haar hotelschool achtergrond weet Sanne goed hoe ze onze klanten het beste kan helpen. Ondanks haar Groningse roots, geniet ze enorm van het wonen in hartje Amsterdam.

Karin
Onze Finance kanjer met liefde voor het winterseizoen! Karin is heel sportief, komt iedere dag op de fiets naar Paco Verpakkingen en is dol op wintersport vakanties. Op haar bucketlist: een mooie bungalow kopen.

Warehouse

Joy
Geboren en getogen in Amsterdam en groot fan van haar oma. De early bird van Paco Verpakkingen en het hart van het warehouse. Wil je iets weten, dan moet je bij haar zijn. Joy klaagt nooit, op haar kun je bouwen. Voor haar geen koffie maar een lekkere grote bak thee!

Johan
Een echt ochtendmens met veel humor en enthousiasme. Naast het rondrijden van de bestellingen, werkt hij ook met heel veel plezier in het warehouse. In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door op antiek veilingen waar hij graag zijn kleindochter mee naar toe neemt.

Rik
Een kunstzinnig type met ondernemingservaring! Vroeger reisleider in de Oostbloklanden nu met ontzettend veel plezier en enthousiasme in ons warehouse. Riks motto: ‘Doe alleen maar dingen in het leven die leuk zijn!’

Kaj
Creatieveling die niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken. Als hij niet in het warehouse aan het knallen is, gebruikt hij de ervaring die hij heeft opgedaan als bezorger bij een tuincentrum voor het langsbrengen van bestellingen van Paco Verpakkingen.

Stefan
Stressbestendig en no-nonsens, zo kan je Stefan het best omschrijven. Hij werkt gestaag door in ons warehouse, terwijl hij ondertussen nog studeert. Nog even en hij heeft zijn MBO diploma voor Logistiek Supervisor op zak!

Tom
Tom is van alle markten thuis. Deze duizendpoot is naast ranger, student aan de IPABO, waarmee zijn droom in vervulling gaat: leraar worden! In zijn vrije uurtjes versterkt hij vrolijk het team van Paco Verpakkingen.

IJsbrand
IJsbrand is gek op hockey en skiën, en doet dit graag in zijn vrije tijd. Met een bak horeca ervaring is deze student Fiscaal Recht nu aan de slag in het warehouse van Paco Verpakkingen.

Vincent
Deze bescheiden student aan de hotelschool houdt van aanpakken en kan niet stilzitten. Als hij zijn energie niet inzet in het warehouse van Paco Verpakkingen, kan je Vincent bij vrienden of in de sportschool vinden.

Chauffeurs

Wilston
Wilston heet ook wel Winston. Na veel gereisd te hebben is deze enthousiaste collega met een bak aan levenservaring neergedaald bij Paco. Met een brede glimlach brengt hij de bestellingen rond en zorgt hij voor gezellige sfeer op de werkvloer.

Hans M.
Na een geslaagde carrière in de bakkerijwereld, had Hans na zijn pensioen zin in een nieuwe uitdaging,. Deze heeft hij gelukkig heeft gevonden bij Paco Verpakkingen. Als Hans je bestelling komt brengen, dan komt het wel goed.

Hans B.
Na zijn pensioen heeft was Hans nog niet uitwerkt, en gelukkig maar! Hans is een echte Amsterdamliefhebber en ziet autorijden als een hobby, ideale kenmerken voor een chauffeur van Paco Verpakkingen.

 

Persoonlijk contact en advies

Nu je ons een beetje hebt leren kennen, zijn we net zo benieuwd naar jou! Laat ons kennismaken met je wensen, huisstijl, winkelconcept of webshop design, dan helpen we jou verpakkingen te selecteren die bij jouw bedrijf passen. Of je net gaat starten met je webshop of gevestigde winkel runt, we geven je graag persoonlijk advies om een goede keuze te maken uit al onze verpakkingsmaterialen, we denken graag met je mee. Voor advies kun je ons telefonisch bereiken op +31(0)20-209 09 06, per e-mail op [email protected], via het contactformulier of via de chatfunctie rechtsonder op deze pagina.