Snel en gemakkelijk je verpakkingen bedrukken - +31 20 209 09 06 - [email protected]

Over Paco ID

 

Gemakkelijk en snel je verpakkingen laten bedrukken. Dat is dat wij willen voor jouw winkel, webshop, product of merk.

Jouw custom made verpakking is slechts een paar muisklikken van je verwijderd en wordt speciaal voor jou ontworpen en geproduceerd. Of het nu om kleine series of grote volumes gaat, wij hebben de expertise en mogelijkheden om jouw ontwerp te realiseren. We zijn snel, efficiënt en zorgen voor verpakkingen die de identiteit van jouw product, merk, winkel of webshop versterken.

Paco ID is een onderdeel van Paco Verpakkingen, groothandel in verpakkingsmateriaal. Met meer dan 65 jaar ervaring in de verpakkingen zijn wij jouw ideale partner. Van brainstormen, concepten uitwerken, ontwerpen en productie. Van begin tot eind heb je professionele verpakkingsexperts aan je zijde. Ben je op zoek naar onbedrukte verpakkingen? Neem dan een kijkje op de webshop van Paco Verpakkingen.

Hoe werkt Paco ID?

In het menu kies je de soort verpakking waar je naar op zoek bent. Vervolgens kies je het model, het materiaal, een kleur, een formaat, de opdruk en de aantallen. Klik tenslotte op bestellen en wij doen de rest!

Heb je vragen of ben je op zoek naar een bedrukte verpakking die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Bestellen en digitale drukproef

Zodra je order bij ons binnen is gekomen gaan we ermee aan de slag! Je krijgt een orderbevestiging per mail, waarna we contact met je opnemen over het aanleveren van het ontwerp dat op de verpakking moet worden gedrukt. Je krijgt dan ook meteen de actuele levertijd van ons te horen.

Wij maken met het door jou aangeleverde ontwerp of logo een digitale drukproef, waarop duidelijk te zien is hoe jouw bedrukte verpakking eruit komt te zien! Bekijk vast de aanleverspecificaties voor jouw logo of ontwerp. Na goedkeuring op deze digitale drukproef gaan we jouw verpakking bedrukken.

Prijzen

Alle prijzen op Paco ID zijn exclusief btw. De stempelkosten zijn eenmalig, indien de bedrukking op de verpakking ongewijzigd blijft. De instelkosten zijn per opdracht. Wij verzenden altijd gratis naar Nederland en België.

Levering

Onder -en overlevering tolerantie bedraagt maximaal 20% op productieorders. Wij factureren de geleverde aantallen. Prijswijzigingen als gevolg van grondstoffen-verhogingen voorbehouden. Al onze leveringen geschieden volgens onze algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden aangevuld met die van de N.V.G.P. De algemene voorwaarden zijn te vinden op onze website en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.