Snel en gemakkelijk je verpakkingen bedrukken - +31 20 209 09 06 - [email protected]

Bee Cute

 

Shopping party with Bee cute gifts

Bee Cute is een online fashion boetiek voor baby's en kinderen van 0 t/m 12 jaar met verschillende kledingmerken. De boetiek wilt haar klanten een online winkelervaring geven die vrijwel gelijk staat aan een winkelervaring van een fysieke winkel. Een exclusieve service die Bee Cute aanbiedt, is de gratis cadeauverpakking. Zo wordt elke aankoop een cadeautje en winkelen bij Bee Cute een feestje. In Paco ID hebben ze de perfecte party animal gevonden om het feestje compleet te maken.

What you see is what you tape

De webshop straalt één en al feest en blijdschap uit. Om dit door te zetten in de cadeau- en verzendverpakkingen is de herkenbaarheid van het logo erg belangrijk. De bedrukte items die Paco-ID levert maken echt het verschil. Het inpakpapier wordt dichtgeplakt met een Bee Cute sticker, de giftbox krijgt een mooie Bee Cute strik en de webshop verzenddoos wordt gesloten met Bee Cute tape. Het eerste wat de klant ziet bij ontvangst van het pakket is het Bee Cute tape en denkt meteen “YES, mijn cadeau is binnen!”.

De basic verpakkingen zoals bruine verzenddozen, zwarte giftboxen en goudkleurig zijdepapier worden vanuit voorraad geleverd door Paco Verpakkingen.

Tape

Het tape is 50 mm breed en kan je bedrukken met je eigen logo in maximaal 3 PMS kleuren. Via de configurator klik je de gewenste aantallen aan (minimum is 36 rollen) en je krijgt meteen de prijs te zien. Na het plaatsen van een bestelling, zullen onze ontwerpers contact opnemen om een digitaal proefontwerp voor je te maken. Nadat je akkoord hebt gegeven op het ontwerp, wordt het tape in productie genomen en kan je het over 3 á 4 weken in huis verwachten.

TAPE BEDRUKKEN

 

Satijn lint

Het Bee Cute satijn lint is 15 mm breed. Kies in de lint configurator de gewenste breedte, kleur en aantallen. Plaats je order en stuur ons je digitale bestanden toe. Onze ontwerpers beginnen direct met het digitale proefontwerp. Na je akkoord op het ontwerp, nemen wij het lint in productie.

SATIJN LINT BEDRUKKEN