Snel en gemakkelijk je verpakkingen bedrukken - +31 20 209 09 06 - [email protected]

Tip de Bruin

 

 

Tip top in orde

Tip de Bruin is een Amsterdamse kledingwinkel die al sinds 1953 gevestigd is op de Nieuwendijk. Ze hebben een rijke geschiedenis maar al 60 jaar lang specialiseren ze zich in herenmode. Tip de Bruin heeft een groot assortiment met vele verschillende luxe kledingmerken. Ze vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan en hun eigen stijl veder te ontwikkelen.

Voor iedereen op maat

Zijdepapier, ook wel bekend als vloeipapier, is een product dat luxe uitstraalt. Dit product past dus perfect bij ervaring die Tip de Bruin mee wilt geven aan zijn klanten. Kleding kan gemakkelijk en mooi in dit dunne papier worden ingepakt. Dit was niet de eerste keer dat we bedrukte verpakkingen leveren aan Tip de Bruin. Maar het soort product verschil wel. Ditmaal ging het om zijdepapier met een zwarte basis. Door de witte bedrukking heeft het zijdepapier een mooie klassieke uitstaling gekregen.

Zijdepapier voor jou

Bedrukt zijdepapier heeft altijd een basis kleur van wit of zwart. Om het papier samen te stellen, maak je hier een keuze uit. Daarna kan je kiezen voor één of twee bedrukkingskleuren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor verschillende formaten. Op deze manier is het vloeipapier moeiteloos naar eigen wens samen te stellen en zorg je voor een uniek resultaat.

Wil je meer informatie over het zijdepapier? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of bel naar +31 (0)20 209 09 06 Wil je toch liever onbedrukt vloeipapier kopen, bekijk dan ons vloeipapier assortiment op Paco Verpakkingen.nl

ZIJDEPAPIER BEDRUKKEN