Meer dan 60 jaar ervaring met drukwerk - Hoge kwaliteit drukwerk +31 20 209 09 06 - [email protected]

Zijdepapier

Zijdepapier bedrukken? Dat kan natuurlijk bij Paco ID! Volg de onderstaande stappen om jouw zijdepapier te ontwerpen. Het zijdepapier gaat per pak van 1000 vellen. De minimale afname is 10 pakken van 1000 vellen.

Stel in de onderstaande configurator het zijdepapier samen door de basis kleur, formaat, en de bedrukking te kiezen. Staat het formaat zijdepapier dat jij graag wil laten bedrukken er niet tussen, wil je meerdere kleuren op het zijdepapier drukken of wil je grotere aantallen bedrukken? Neem dan contact met ons op via [email protected] of via het contactformulier.

Lees onderaan deze pagina meer informatie over het bedrukken van zijdepapier.

Wit
70x50 cm - Wit
60x40 cm - Wit
1 PMS kleur
Goud metallic
Zilver metallic

Overflow

 • Kleur zijdepapier

  Selecteer
 • Formaat

  Selecteer
 • Kleur bedrukking

  Selecteer
€ 0,00
Subtotaal € 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
Vul alle productopties in

Meer informatie

Materiaal

Het zijdepapier is gemaakt van 24 grs. papier.

Prijzen

De aangegeven prijzen zijn per pak zijdepapier en exclusief btw. De stempelkosten zijn eenmalig, indien de bedrukking op het zijdepapier ongewijzigd blijft. De instelkosten zijn per opdracht.

Minimale afname

De minimale afname van het zijdepapier is 10 pakken á 1000 vellen. De prijs per pak wordt minder zodra er meer wordt afgenomen.

Levertijd

Bij Paco ID willen we je zo snel mogelijk blij maken met de door jou samengestelde verpakkingen! De definitieve levertijd wordt bepaald na het invoeren van je bestelling en goedkeuring van de digitale drukproef.

Basiskleur zijdepapier

Via deze configurator kan je alleen wit zijdepapier bedrukken. Wil je een andere kleur zijdepapier bedrukken? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op via [email protected] of via het contactformulier.

Formaat

Er zijn per kleur verschillende formaten beschikbaar. Dat zijn:

 • - 40x60 cm
 • - 50x70 cm

Druktechnieken bedrukken zijdepapier

Het zijdepapier wordt bedrukt door middel van 'flexo druk'. Als drukkleur is elke PMS kleur mogelijk. Je kan ervoor kiezen om één drukkleur te gebruiken, maar ook twee drukkleuren is een optie!

De bedrukking wordt aan één zijde van het vloeipapier toegepast. Het maximale drukoppervlak is 25% van een vel.

Bestellen en digitale drukproef

Zodra je order bij ons binnen is gekomen gaan we ermee aan de slag! Je krijgt een orderbevestiging per mail, waarna we contact met je opnemen met informatie voor het aanleveren van het ontwerp dat op de verpakking moet worden gedrukt. Je krijgt dan ook meteen de actuele levertijd van ons te horen.

Wij maken met het door jou aangeleverde ontwerp of logo een digitale drukproef, waarop duidelijk te zien is hoe jouw bedrukte verpakking eruit komt te zien! Bekijk vast de aanleverspecificaties voor jouw logo of ontwerp. Na goedkeuring op deze digitale drukproef gaan we jouw verpakking bedrukken.

Inspiratie en andere mogelijkheden

Wil je inspiratie opdoen? Dat kan! Bekijk dan snel voorbeelden van zijdepapier dat we bedrukt hebben.

We kunnen nog meer bedrukken. Staat het formaat zijdepapier dat jij graag wil laten bedrukken er niet tussen, wil je meerdere kleuren op het zijdepapier drukken of wil je grotere aantallen bedrukken? Neem dan contact op via [email protected] of via het contactformulier.

Wist je dat we ook verpakkingen op maat kunnen maken? Vraag naar de mogelijkheden!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

+31(0)20 624 03 47 Neem contact op