Meer dan 60 jaar ervaring met drukwerk - Hoge kwaliteit drukwerk +31 20 209 09 06 - [email protected]

VEELGESTELDE VRAGEN

Bestellen & betalen

Hoe bestel ik mijn customized verpakkingen?

In het menu kies je de soort verpakking waar je naar op zoek bent. Vervolgens kies je het model, het materiaal, een kleur, een formaat, de opdruk en de aantallen. Klik tenslotte op bestellen en wij doen de rest! Heb je vragen of ben je op zoek naar een bedrukte verpakking die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Zodra je order bij ons binnen is gekomen gaan we er direct mee aan de slag. Je krijgt een orderbevestiging per mail, waarna we contact met je opnemen over het aanleveren van het ontwerp dat op de verpakking moet worden gedrukt. Je krijgt dan ook meteen de actuele levertijd van ons te horen.Wij maken met het door jou aangeleverde ontwerp of logo een digitale drukproef, waarop duidelijk te zien is hoe jouw bedrukte verpakking eruit komt te zien. Na goedkeuring op deze digitale drukproef gaan we jouw verpakking bedrukken.

Zijn de prijzen exclusief btw?

Wij zijn een groothandel en hanteren groothandelsprijzen. Alle prijzen die vermeld zijn op de webshop zijn daarom exclusief btw.

Hoe weet ik de status van mijn bestelling?

Na goedkeuring van de drukproef wordt een verwachte aanleverdatum aangegeven. 

Je kan natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om de status van je bestelling op te vragen!

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kan bij ons betalen op factuur. Na uitlevering van de bedrukte verpakkingen krijg je een factuur nagestuurd per e-mail. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 werkdagen.

 
Wij voeren voor levering altijd een kredietwaardigheidscheck uit. Het kan zijn dat er een aanbetaling wordt gevraagd.

Ik heb geen orderbevestiging per e-mail gekregen, wat nu?

Kijk eerst even in je SPAM inbox. Het kan zijn dat onze e-mail daarin is beland. Kan je hem alsnog niet vinden? Neem dan even contact met ons op.

Wat is de productietijd van de verpakkingen?

We proberen jouw bedrukte verpakkingen zo snel mogelijk te leveren. De exacte levertijd wordt gegeven nadat je bestelling is geplaatst. Sommige bedrukte verpakkingen kunnen al geleverd worden binnen 10 werkdagen, afhankelijk van het gewenste artikel en de specificaties.

Wil je vooraf de verwachte levertijd van een verpakking weten? Neem dan contact met ons op.

Klantenservice

Vragen over onze verpakkingen? Neem dan contact met ons op. Via ons contactformulier kunt je ons bereiken. Wij streven ernaar om al onze berichten z.s.m. te beantwoorden. Je kunt ook e-mailen naar [email protected] of bellen naar +31(0)20 624 03 47.

Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.