Meer dan 60 jaar ervaring met drukwerk - Hoge kwaliteit drukwerk +31 20 209 09 06 - [email protected]

Essenza Home

Duurzame Papieren Verzendzakken Essenza Home

Het in 1961 opgerichte Essenza Home is een merk dat unieke huisartikelen verkoopt via haar website en via haar winkel aan de Oude Boteringestraat in Groningen. Het betreft artikelen van dekbedovertrekken tot en met washandjes en sierkussens. Benieuwd wat Essenza Home nog meer te bieden heeft? Bekijk hun website om alle artikelen te bekijken.

Essenza Home is een merk dat inspeelt op de ontwikkelingen in de maatschappij. Een van de ontwikkelingen waar Essenza Home op inspeelt is duurzaamheid. Essenza Home heeft bijvoorbeeld in 2016 het Nederlandse Convenant Duurzame Kleding en Textiel ondertekend waarmee het bedrijf wil werken tegen eventuele risico's en misstanden in de productieketen en deze zoveel mogelijk proberen te verhelpen. Verder kiest het merk ook voor het verduurzamen van haar verpakkingsmateriaal. Wij hebben voor Essenza Home deze papieren verzendzakken mogen produceren. Papieren verzendzakken zijn beter voor het milieu omdat de productie hervan minder uitstoot achterlaat die schadelijk is voor het milieu. 

Bekijk onderstaande foto's van de bedrukte papieren verzendzakken van Essenza Home. De papieren verzendzakken zijn aan de voor- en achterkant bedrukt en ons FSC certificaat. De papieren verzendzakken zijn bedrukt met Flexodruk. Het formaat van de papieren verzendzakken is 40.5x48+8 cm. De zakken zijn naast een normale sluiting voorzien van een retoursluiting. 

Wil je met jouw bedrijf ook duurzame verpakkingen? En deze laten personaliseren? Neem contact op met onze drukwerk specialisten.

PAPIEREN VERZENDZAKKEN BEDRUKKEN