Meer dan 60 jaar ervaring met drukwerk - Hoge kwaliteit drukwerk +31 20 209 09 06 - [email protected]

Ik Ga Offline

Linda Meiden: #IKGAOFFLINE

Linda Meiden is een tijdschrift die onder dezelfde tak valt als de Linda. Dit tijdschrift verschijnt zes keer per jaar en staat vol met interviews, columns, nieuwtjes en persoonlijke verhalen, allemaal gericht op jonge meiden.

Een poject vanuit Linda Meiden wat elk jaar plaastvind is #IKGAOFFLINE. Met dit project motiveert Linda Meiden hun publiek om een dag lang geen gebruik te maken van digitale devices. In het teken van dit project is een activiteiten box samengesteld. Hiermee wil Linda Meiden aan hun doelgroep laten zien dat ze zich prima kunnen vermaken zonder elektronische apparaten. Offline gaan hoeft immers niet saai te zijn zegt het tijdschrift.

Deze samengestelde box van Linda Meiden mocht Paco ID ontwerpen en produceren. Het resultaat: een mat roze magneetdoos met 1 kleur foliedruk op de bovenkant van de deksel. De kleur van deze opdruk was zilver, om zo de combinatie tussen stoer en lief te creëren. Het formaat van de magneetdozen is 34,5x25x10 cm. Bekijk onderstaande afbeeldingen van de Linda Meiden: #IKGAOFFLINE doos en laat je inspireren!

Zelf ook magneetdozen bedrukken met jouw merk of logo?

MAGNEETDOZEN BEDRUKKEN