Meer dan 60 jaar ervaring met drukwerk - Hoge kwaliteit drukwerk +31 20 209 09 06 - [email protected]

ScoutShop

Papieren Verzendzakken Voor ScoutShop

ScoutShop heeft een groot assortiment scouting artikelen voor scouts en scoutinggroepen. De webshop is een onderdeel van scouting.nl.

ScoutingShop is al een lange tijd klant van Paco ID. Het bedrijf bestelde voorheen altijd plastic verzendzakken om haar bestellingen mee te versturen. Nu het voor ieder bedrijf steeds belangrijker wordt om een steentje bij te dragen aan het milieu, blijft ScoutingShop hier zeker niet in achter. Ook zij hebben verduurzaming hoog op de agenda staan. ScoutShop bestelde voorheen altijd plastic verzendzakken om haar bestellingen mee te versturen. Nu is ScoutShop overgegaan naar papierenverzendzakken. Deze zijn beter voor het milieu. De papieren verzendzakken zijn namelijk gemaakt van gerecycled materiaal én zijn gecertificeerd met het PEFC en FSC® certificaat. Zie hieronder foto's van de plastic verzendzakken:

De papieren verzendzakken van ScoutShop zijn aan de voor- en achterkant bedrukt door middel van Flexodruk. Het design is in een 1 PMS kleur groen en zwart bedrukt. Het formaat van de papieren verzendzakken is 40x48+8 cm. De zakken zijn naast een normale sluiting ook voorzien van een retoursluiting. 

Bekijk onderstaand de nieuwe duurzame papieren verzendzakken van ScoutShop.

Lijkt het jou ook leuk om je verpakkingsmateriaal te personaliseren? Neem nu contact op met onze drukwerk specialisten en bespreek de mogelijkheden voor jouw merk!

PAPIEREN VERZENDZAKKEN BEDRUKKEN