Meer dan 60 jaar ervaring met drukwerk - Hoge kwaliteit drukwerk +31 20 209 09 06 - [email protected]

Van Gogh Museum

Packaging Exhibitions

Vincent van Gogh (1853-1890) is een van de beroemdste Nederlandse kunstenaars. Het Van Gogh Museum in Amsterdam maakt het leven en werk van Vincent van Gogh en de kunst van zijn tijd toegankelijk. Het museum heeft ook een museumwinkel met bijzondere producten geïnspireerd op het werk en leven van Vincent van Gogh zoals exclusieve cadeaus, leuke souvenirs of boeken over Vincent van Gogh. Paco ID werkt nauw samen met het Van Gogh museum om hun branding door te voeren in de verpakkingsmaterialen.

Artistic wrapping ribbons

Op dit moment gebruikt het Van Gogh museum drie verschillende satijn linten om cadeaus in de museumshop in te pakken. Het eerste lint is een rol basic wit lint van 15 mm breed met daarop het logo bedrukt in het zwart. Het tweede rol lint is een knalrood lint van 10 mm breed met het logo bedrukt met goudfolie. Het derde rol lint is ook 15 mm breed, maar deze heeft naast een bedrukking van het logo in zwart ook geel artwork over de gehele breedte en lengte van het lint. In eerste instantie zien deze linten er totaal verschillend uit en toch zijn ze alle drie precies volgens de huisstijl van het Van Gogh museum en passen ze bij de totale uitstraling.

De productie van satijn lint bedraagt circa twee weken, maar als er haast bij zit kan Paco ID het lint al binnen 5 werkdagen leveren. Kies in de lint configurator de gewenste breedte, kleur en aantallen. Plaats je order en stuur ons je digitale bestanden toe. Onze ontwerpers beginnen direct met het digitale proefontwerp. Na je akkoord op het ontwerp, nemen wij het lint in productie.

Paco ID levert diverse drukwerk en maatwerk verpakkingen voor het Van Gogh museum. Daarnaast leveren wij vanuit het magazijn van Paco Verpakkingen in Amsterdam ook onbedrukte verpakkingen uit voorraad zoals gekleurde papieren zakjes en witte plastic lusdraagtassen.

SATIJN LINT BEDRUKKEN